MISJONI YNE

Zbatimi në lidhje me misionin tonë në botën e menaxhimit të IT-së shkon përtej paketave standarde të ofruara nga ndonjë kompani të tjera.
Ne guxojmë të themi se ky është vizioni ynë dhe nuk përfundon me standardin e Sigurisë TIK, ICT Infra ose Cloud Solutions.
Ne bëjmë një hap më tej me Zgjidhjet e Shërbimeve të Korporatës, ne përcaktojmë nevojat tuaja në një nivel strategjik.
Së bashku me ju, ne do t’i përkthejmë këto nevoja në një nivel operativ gjithashtu përfshin krimin kibernetik.
Siguria kibernetike është gjithmonë një çështje komplekse, ka pak administratorë të TI-së të cilët kanë aftësi dhe burime për të siguruar klientin dhe në të njëjtën kohë të zhvillojnë proceset e tyre të biznesit pa probleme dhe vonesa.

ZJIDHJE SIGURIMI IT

TAS kombinon faktorë të shumëfishtë me sigurinë e avancuar në fund të pikës. Monitorimi, me monitorimin e TIK-ut ne monitorojmë të gjithë komponentët e rëndësishëm të biznesit dhe protokollet e rrjetit.
Ransomware filtrim në internet, pa harduer ose softuer për të instaluar në vend, pa modifikime shtesë në infrastrukturën aktuale, të përshtatshme për çdo kompani.
Secure Sockets Layer, lëshojnë certifikata, menaxhojnë mes shfletuesit dhe serverit në mënyrë që të dhënat konfidenciale nuk mund të kapen vetëm.

CLOUD 
SOLUTIONS

Hosting, ofrohet me një shumë fikse në muaj.
VPS ofrohet duke përfshirë backup, monitorimin e serverit dhe menaxhimin.
Backup Online, të dhënat ruhen në vende të shumta në atë moment jashtë organizatës suaj në një vend të mbrojtur.
Bashkërendimi, i menaxhuar plotësisht nga ne, me bashkë-vendndodhjen është një mjedis kosto-efektiv dhe i sigurt për harduerin dhe softuerin me monitorim të plotë.
Qendra e zyrës LE Intelligence BVBA.

ICT 
INFRA SOLUTIONS

Teknologjia SSL VPN e infrastrukturës.
Aplikimi ynë bën të mundur që të hyni në mënyrë të sigurtë nga çdo vend në rrjetin e kompanisë dhe të sigurohet qasje në të dhënat në dispozicion të tij ose të saj.
Wi-Fi, Aplikim i sigurt dhe i ekuilibruar i infrastrukturës pa tel, janë të mundshme tre opsione, Moduli i hapur, i zyrës ose i sigurt.

WEBSITE
MENAXHIMI DHE PROJEKTIMI

Ne e përkthejmë dëshirën tuaj në një koncept të internetit funksional dhe të lehtë për t’u përdorur me një dizajn të përshtatshëm të internetit.
Dhe jo krejtësisht e parëndësishme, me një ritëm atraktiv, duke përfshirë menaxhimin dhe mirëmbajtjen.
Ne gjithashtu mund të ju ndihmojë të gjeni të drejtat SEO për faqen tuaj te internetit.
Përdorni kodin Lseo për të marrë zbritje prej 20%.

VOIP
SOLUTIONS

Telefonia celulare, shërbimet e telefonisë, zgjidhjet e telefonisë celulare.
Menaxhimi i plotë administrativ i të gjitha abonimeve gjithashtu kontrollon marrëveshjet e bëra dhe përdorimin e tyre.
VOIP, priti telefoninë duke përdorur shkëmbime novatore telefonike, të cilat janë të stacionuara në qendër të të dhënave të sigurta.
Komunikimi për biznes, komunikim i sigurt me të gjithë, kudo, në çdo vend

ETH HACKER
SOLUTIONS

Ekipi ynë i hakerëve etikë është profesionistë që e njohin, pranojnë dhe përdorin metodën e të menduarit dhe punës së hakerëve për të siguruar sisteme dhe rrjete.
Pas identifikimit të dobësive brenda rrjetit tuaj, ekipi ynë përdor aftësitë për të siguruar organizatën tuaj.
Me ne, hakerët me qëllim të keq, sniffers dhe phishers janë në adresën e gabuar.
Përdorni kodin # pen20 për të marrë zbritje prej 20% në testin e parë.

Created with WordPress /By Leander.Tech Part of LE Intelligence BVBA